21 Şubat 2012 Salı

bioderma

Merhabalar;
Blog okumaya başladım başlayalı herkesin “Bioderma Sensibio H20” yu ne kadar övdüğünü görüp almaya karar verdim ve ne kadar da doğru bir karar verdiğimi gördüm. Online alışverişin rahatlığını seveyim, ben fikrimi değiştirmeden hemen hassascilt.com dan siparişlerimi verdim ve bir blogger arkadaşın önerisiyle sepete bir de “Bioderma Sebium Al” attım akneler’ le savaş için.


Yaptığım bu alışveriş 2 günde elime ulaştı. Ayrıca indirimde olduğu için 1 adet fiyatına 2 adet 500 ml’ lik Bioderma Sensibio H20 ve 1 de 100 ml’ lik yavrusuna kavuştum. Gerçi bir çok yerde fiyat bu şekilde. Toplam alışveriş yanılmıyorsam 76 tl idi ve kargo ücreti de ödemedim.  
Ürünlerle ilgili yorumlarım şöyle olacak. Bioderma Sensibio H20 için güzel düşünen herkese tamamıyla katılıyorum. Bu ne kadar da güzel bir üründür böyle. Önceden yüzünü yıkmaya üşenip geç saatlere bırakan ben, artık eve gelip üstümü değiştirdiğimde ilk işim bir makyaj pamuğunu elime alıp yüzümü temizlemek oluyor. Toplamda 2 ya da 3 pamukla bu işlemi bitiriyorum ve cildim tamamen temizleniyor gözüme kaçtığında bir yakma hissi vermiyor en sevdiğim özelliği de bu, adı üstünde sanki “su”. İçerikten çok anlamam ama sanırım zararlı maddeler içermiyormuş. Bu temizlemenin sonrasında ise bu Sebium Al dediğim kremi sorunlu bölgelere uyguluyorum. Yaklaşık 20 gündür kullanmama rağmen akneler için bir yararını gördüğümü söylemeyeceğim bu kremin. Ha sadece nemlendiriyor o kadar. Kısaca Bioderma Sensibio H20 makyaj çıkarma eziyetini bir keyfe dönüştürmüştür benim için. Tavsiye ederim.

1 yorum:

  1. Bioderma´yi bende göz makyaj cikartmak icin cok seviyorum, süper bir ürün : )

    YanıtlaSil

yorumlarınız değerlidir:)