28 Ocak 2012 Cumartesi

buzdolabı süslerim


   Ben bir çok ıvır zıvırı atmaya kıyamayan belki bir gün bir yerlerde işe yarar diye biriktirip duran biriyimdir. İyi ki de öyleyim aslında böylece evde manasızca duran megnetlerle buzdolabıma şirin simgeler yapabildim ve bunları sizlerle paylaşmak istedim. Bloglarda gezerken şuradan ilham aldığım bir çalışma olmuştu ve çok kısa bir zamanda yaptım. 
Bunun için gerekli olan şeyler resimler, yapıştırıcı (ben sıcak silikon kullandım), makas ve çeşitli yerlerden bulunabilecek reklam magnetleri.
İlk olarak evde fazlalık bulunan ahşap boyama için çıkardığım küçük resimleri kestim. Daha sonra bunları magnetlerin üstüne koyarak üstten görünmeyecek şekilde kestim ve silikonla yapıştırdım. Yani gayet kolay ve kısa bir sürede gerçekleştirdim. Böylece buzdolabımın üzeri renkli resimlerle süslenmiş oldu. 


Aslında bunları daha çok kendi fotoğraflarımızla yapmak istiyordum ama onun için uygun resim araştırıp çıktı almam gerekiyor, onu da ilerleyen zamanlarda kalan magnetlerimle yapmayı düşünüyorum. İlham kaynağıma da teşekkür ediyorum
iyi pazarlar

8 yorum:

  1. oldukca yaratıcı buldum bu fıkrı :)
    bu arada blogumda hos bır hedıye cekılısı var.destek olursanız sevınırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok teşşekkürler bende böyle şeyleri yapmayıo çok seviyorum.

      Sil
    2. hediye için istanbulda olmak gerekiyor sanırım bende izmirdeyim ama çok hoş bir hediyeymiş gerçekten

      Sil
  2. ellerine sağlık çok hoş olmuş tatlım

    YanıtlaSil
  3. thank you too much. I'm happy for your nice comment:)

    YanıtlaSil
  4. sayfan benım bılg. yarım gorunuyor anlayamadım...bu arada suslerın cokkkkkkkkk guzellllllll

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayarlar konusunda biraz sıkıntı yaşıyor olabilirim. ama bu dediğin aklımda olcak çaresine bakmaya çalışacağım.süsler için teşekkürler

      Sil

yorumlarınız değerlidir:)